Thaise curry met courgette, sperzieboontjes, ananas, kipfilet en zilvervliesrijst

Thaise curry met courgette, sperzieboontjes, ananas, kipfilet en zilvervliesrijst

Bereidingstijd

  • 20 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gr kipfilet
  • 150 gr rijst zilvervlies
  • 1 courgette
  • 100 gr sperziebonen
  • 1/2 ananas
  • 1 pakje kokosmelk
  • 2 el Thaise groene currypasta
  • 1 takje koriander
  • Olijfolie

Dit heb je nodig...

  • Eetlepel
  • Mes
  • Pan
  • Snijplank
  • Vergiet
  • Wok

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de kipfilet in blokjes en bak op middelhoog vuur kort aan in olijfolie in een wok. Kook de sperziebonen zo’n 4 minuten en snijd de courgette. Wok vervolgens de groenten kort mee met de kipfilet en voeg de kokosmelk en de currypasta toe. Blijf goed roeren en voeg aan het eind de in blokjes gesneden ananas toe. Verdeel de rijst over 2 kommen en schep de curry daaroverheen. Maak naar smaak af met de fijngehakte koriander.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Oudere posts Nieuwe posts