Roerei met champignons, rookvlees en verse bieslook

Roerei met champignons, rookvlees en verse bieslook

Bereidingstijd

  • 10 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 4 eieren
  • 3 plakken ham mager
  • 5 plakjes runderrookvlees
  • 8 champignons
  • Bieslook vers
  • 2 el melk halfvol
  • 1 el boter
  • Peper
  • Zout

Dit heb je nodig...

  • Eetlepel
  • Koekenpan
  • Mes
  • Pepermolen
  • Snijplank
  • Spatel

Bereidingswijze

Klop de eieren met 1 el melk. Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan en bak de champignons (in kleine blokjes gesneden) goudbruin. Voeg de eieren toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is. Snijd de ham in snippers en roer mee met het ei. Neem de pan van het vuur en roer de rest van de melk erdoorheen. Breng op smaak met peper en zout en strooi de bieslook over het roerei.

Gebakken rookvlees geeft net zo’n smakelijk effect als spek, maar bevat veel minder vet.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Oudere posts Nieuwe posts