Portobello's gevuld met boekweit

Portobello's gevuld met boekweit

Portobello's gevuld met boekweit

Portobello’s, je kunt ze met van alles vullen! Zoals deze gevulde portobello’s met boekweit en geitenkaas bijvoorbeeld. Aanradertje!

Bereidingstijd

  • 45 minuten

Ingrediënten (2 personen) 

  • 4 portobello's
  • 75 gram boekweit
  • 1 grote rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 gram tuinerwten
  • Geitenkaasrolletje
  • Olijfolie
  • 1 el gedroogde oregano
  • Versgemalen peper en zout

      Gevulde portobello’s met boekweit

      Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het steeltje uit de portobello’s en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met wat olijfolie, strooi er wat versgemalen peper en zout overheen. Zet de portobello’s 15 tot 20 minuten in de oven.

      Kook intussen de boekweit volgens de verpakking gaar. Snijd de rode ui en knoflook in stukjes en fruit aan in een koekenpan met een beetje olijfolie. Voeg de erwten toe en bak kort mee. Giet de boekweit af en voeg ook toe. Schep goed om en breng op smaak met de gedroogde oregano en versgemalen peper en zout.

      Haal de portobello’s uit de oven en schep hierin het boekweitmengsel. Snijd 8 plakjes van het geitenkaasrolletje en leg deze bovenop de portobello’s. Zeg nog ongeveer 10 minuten terug in de oven of totdat de geitenkaas zacht wordt. Serveer direct.

      Afslanken met Momentum?

      Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


      Oudere posts Nieuwe posts