Ossenhaascarpaccio, rucola, tomaat, pijnboompitten en parmezaan

Ossenhaascarpaccio, rucola, tomaat, pijnboompitten en parmezaan

    Ingrediënten (2 personen)

    • 200 gr carpaccio ossehaas
    • 12 stuks tomaatjes zongedroogd
    • 25 gr pijnboompitten
    • 25 gr Parmezaanse kaas
    • 2 el kappertjes
    • 1/2 rode ui
    • 2 el olijfolie
    • 2 el balsamicoazijn rood
    • Peper
    • Zout

    Dit heb je nodig...

    • Eetlepel
    • Koekenpan
    • Kom
    • Mes
    • Snijplank

    Bereidingswijze

    Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitjes goudbruin en laat op een bordje afkoelen. Meng vervolgens de olie en azijn tot een dressing en breng op smaak met zout en peper. Snijd de rucola in grove stukken en meng in een kom met 1 el dressing. Verdeel de carpaccio over twee borden en leg de rucola in het midden van de borden. Snipper de (halve) rode ui en strooi met de kappertjes, zongedroogde tomaatjes, geraspte Parmezaanse kaas en pijnboompitten over de ossenhaascarpaccio. Besprenkel met de dressing en maak op smaak met peper en zout.

    Afslanken en lekker eten met Momentum

    Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

     


    Oudere posts Nieuwe posts