Komkommersushi

Komkommersushi

    Een super alternatief voor gewone sushi en ook nog eens volledig Fase 1 proof! Fris, lekker en zo klaar de komkommersushi. Enjoy!

    Bereidingstijd

    • 10 minuten

    Ingrediënten (2 personen) 

    • 1 komkommer
    • 200 gr Hollandse garnalen
    • Paar takjes verse dille en koriander
    • Sap van een limoen
    • Dressing van sojasaus, verse gember en wasabi

    Bereidingswijze

    Was de komkommer en snijd in 12 stukken van ongeveer 2 à 2,5 cm. Haal met een mesje de zaadjes eruit, zodat je een soort kuipje krijgt (maak wel genoeg ruimte voor lekker veel vulling).

    Doe de garnalen in een bakje en meng hier het limoensap en de verse dille en koriander doorheen. Schep even goed om. Vul vervolgens de komkommerkuipjes met de garnalenvulling.

    Maak een dressing van 2 eetlepels sojasaus een klein beetje heel fijn geraspte verse gember en wasabi naar maak. Schep de gewenste hoeveelheid dressing over de komkommerkuipjes en je komkommersushi is klaar!

    Afslanken en lekker eten met Momentum

    Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


    Oudere posts Nieuwe posts