Knolselderijsoep met Hollandse garnaaltjes
Het weer wordt steeds herfstiger, dus ideaal om te lunchen met een lekkere warme knolselderijsoep!
Bereidingstijd
- 30 minuten
Ingrediënten (3 personen)
- Halve knolselderij, geschild en in stukjes gesneden
- +/- 200 gr fijngehakte uitjes
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 l groentebouillon
- 300 gr Hollandse garnaaltjes
Dit heb je nodig...
- Braadpan
- Snijplank
- Mes
- Schilmesje
- Staafmixer of keukenmachine
Bereidingswijze
Fruit de uitjes in de braadpan gedurende 5 minuten. Voeg de bouillon, tijm en knolselderij toe en laat 30 minuten koken. Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Schenk de soep in soepkommen en verdeel de garnaaltjes op het laatste moment.
Eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.