Fetasalade met watermeloen, rode ui, tomaat en groene sla met een kruidige peperdressing

Fetasalade met watermeloen, rode ui, tomaat en groene sla met een kruidige peperdressing

Griekse Fetasalade met een frisse twist. Een van onze favorieten!

Bereidingstijd

  • 15 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gr watermeloen
  • 1 rode ui
  • 80 gr feta op water
  • 6 blaadjes basilicum vers
  • 2 tomaten
  • Handje zwarte olijven
  • 2 kroppen baby cesarsla
  • 3 tl olijfolie
  • 1 tl balsamicoazijn wit
  • Peper
  • Zout

Dit heb je nodig...

  • Kom
  • Mes
  • Pepermolen
  • Snijplank
  • Theelepel
  • Vork

Bereiding fetasalade

Snijd eerst de watermeloen, feta en tomaat in blokjes en de rode ui in ringen. Meng vervolgens in een kom en roer door met een vork.

Bereiding dressing

Mix de olijfolie en balsamicoazijn in een kommetje tot een dressing en breng op smaak met peper en zout. Snijd daarna de sla grof, meng met de overige ingrediënten en druppel de dressing er overheen.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts