Carpaccio van ossenhaas, rucola, grapefruit en basilicum
Bereidingstijd
- 20 minuten
Ingrediënten (2 personen)
- 200 gr carpaccio ossenhaas
- 1 grapefruit
- Paar takjes basilicum vers
- Peper
- Zout
Dit heb je nodig...
- Mes
- Pepermolen
- Snijplank
- Vergiet
Bereidingswijze
Snijd de rucola en verdeel samen met de carpaccio over twee borden. Let op; leg de carpaccio enige tijd buiten de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur kan worden gegeten. Was het basilicum en versier de carpaccio met de basilicumblaadjes zonder steel. Snijd vervolgens de grapefruit doormidden en knijp een klein beetje sap over de carpaccio. Snijd de rest van de grapefruit in partjes en verdeel over twee borden. Maal er zwarte peper overheen.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.