Bruine boterhammen met rosbief, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola

Bruine boterhammen met rosbief, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola

Er gaat soms niets boven een lekkere volkoren boterham met rosbief. Het liefst vers gesneden van de biologische slager.

Bereidingstijd

  • 5 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 boterhammen volkoren
  • Rosbief
  • 1 tomaat, in plakjes
  • Parmezaanse kaas
  • Pijnboompitten

Bereidingswijze

Beleg twee bruine boterhammen (liefst volkoren) met allereerst de plakjes rosbief, vervolgens plakjes tomaat en maak af met de Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts