Momentum ervaringen Kristel

Echt veel overgewicht heb ik eigenlijk nooit gehad, maar het waren steeds net die paar kilo’s die me dwars zaten. In het verleden heb ik wel eens een ander dieet geprobeerd, maar ik kwam nooit onder een bepaald punt. Zelfs niet met een shake-dieet. Daar had ik me overigens al bij neergelegd, totdat ik via via van Momentum hoorde. Een dieet dat overtollig vet aanspreekt en je brandstof met rust laat? JA hoor! Klonk niet écht geloofwaardig. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt, dus besloot ik om het programma een kans te geven. Een detox zo nu en dan kan sowieso geen kwaad, dus waarom niet? Onder het mom ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ ging ik - enigszins sceptisch - van start.

De eerste 2 dagen waren even schakelen, maar mijn enthousiasme groeide met de dag. Eerlijk is eerlijk: 3 kilo afvallen in 1 week is al een motivatie op zich, maar ik ontdekte ook hoe gevarieerd vetvrij eten kan zijn. Sterker nog: ik ben in jaren niet zo creatief bezig geweest! Maar komt het even niet uit, dan is een simpele salade ook zo gemaakt. Top om gewoon met lekker eten bezig te zijn tijdens een dieet. Als eten een noodzakelijk kwaad wordt, haak ik namelijk af. Ik sport ook graag en dat wil ik wel gewoon blijven doen. Mezelf uithongeren doe ik niet meer en bovendien vind ik het een plus dat ik bewustere keuzes maak. Geen margarine meer, maar roomboter. En elke dag rauwe noten. Sommige dingen had ik simpelweg eerder moeten weten... ;-)


Oudere posts Nieuwe posts