Rijkgevulde sla-wraps met gamba's
Slawrap is het topgerecht voor de dag met weinig tijd, en kan zowel voor lunch als diner gebruikt worden. Bereidingstijd 10 minuten, max!
Bereidingstijd
- 10 minuten
Ingrediënten (2 personen)
- IJsbergsla (buitenste bladeren)
- 200 gr garnalen
- Een halve spitskool
- 1 groene paprika
- 1 bosui
- 1 rood pepertje
- 1 teen knoflook
- Tamarinde sojasaus
Dit heb je nodig...
- Wokpan
Bereidingswijze
Was de sla en de groenten. Snijd de spitskool en paprika in repen, de bosui in ringen, verwijder de pitjes van het pepertje en hak fijn. Bak alle groenten kort aan in een wokpan met een teentje geperste knoflook (eventueel met wat PEM cooking spray). Bak na een paar minuten de gamba’s mee, blijf omscheppen en voeg tot slot een paar el tamarinde sojasaus toe. Leg de groente-gambamix in het midden van de bladeren ijsbergsla en rol tot een wrap. Zo simpel is het. Superlekker, heel gezond en 100% Momentum fase 1 proof. Eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.