Paksoi met gember en chilipeper (bijgerecht)

Paksoi met gember en chilipeper (bijgerecht)

Bereidingstijd

  • 10 minuten

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 struik paksoi
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 el verse gember, fijngehakt
  • Gemalen chilipeper

Dit heb je nodig...

  • Mes
  • Slacentrifuge
  • Wok
  • Anti-aanbakspray

Bereidingswijze

Snijd de paksoi in grove stukken, was ze en droog ze in de slacentrifuge. Verwarm de wok met de anti-aanbakspray, en roerbak de ui en gember 1 minuut. Voeg deel voor deel de paksoi toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Breng de paksoi op smaak met zout en chilipeper.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts