Mediterraanse vis

Mediterraanse vis

Vis ahoy! Dit recept is altijd succesvol. Tomaat, citroen en rozemarijn… Waan je eventje aan de Mediterraanse Zee in je eigen keuken! 

Ingrediënten (2 personen) 

  • 2 visfilets van elk 100 gr (bijv. Roodbaars of rode tong)
  • Zout en peper van de molen
  • 200 gr biologische kerstomaatjes
  • 1 rode biologische paprika
  • 1 gele biologische paprika
  • 1 onbehandelde citroen
  • 1 rode ui
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 takjes rozemarijn

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Spoel de vis af, dep droog en breng op smaak met zout en peper.

Was de tomaten en snijd ze in tweeën. Was de paprika’s, halveer ze in de lengte en snijd ze in reepjes. Was de citroen, halveer het in de lengte en snijd het met schil en al in plakken. Schil de ui en snijd het in de lengte in plakjes. Pel en halveer de knoflookteentjes. Spoel de rozemarijn af en verwijder houtachtige stengels. Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Voeg alle ingrediënten toe en bak ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!

Afslanken met Momentum?

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Oudere posts Nieuwe posts