Kabeljauw met zeekraal

Kabeljauw met zeekraal

Bereidingstijd

  • 25 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 teen knoflook
  • 6 takjes kervel
  • 2 tomaten
  • 200 gr zeekraal
  • 200 gr kabeljauwfilet
  • 1/2 citroen
  • Peper en zout

Dit heb je nodig...

  • Wokpan/hapjespan
  • Koekenpan
  • Mes

Bereidingswijze

Pel de knoflook en snijd of pers deze fijn. Snijd de tomaat in blokjes. Spoel de kervel af en hak grof. Pers de halve citroen. Verhit een hapjespan of wok en bak de knoflook en tomaat ongeveer 2 minuten. Bak hierna de zeekraal kort mee. Bak de laatste minuut de kervel mee. Bak ondertussen de kabeljauwfilet in 4 minuten aan beide kanten in de koekenpan en besprenkel hierna met de uitgeperste citroensap. Serveer de gebakken kabeljauwfilet op de gebakken groenten. Tip: Na fase 1 is dit gerecht aan te vullen met aardappels uit de oven.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts