Courgette en artisjokharten (bijgerecht)

Courgette en artisjokharten (bijgerecht)

Bereidingstijd

  • 25 minuten

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 bakje kastanjechampignons (250 gr), gehalveerd
  • 1 potje artisjokharten (+/- 200 gr)
  • 1 courgette
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 bakje cherrytomaten (250 gr), gehalveerd
  • 50 gr pijnboompitten
  • 4 el olijfolie
  • Peper en zout

Dit heb je nodig...

  • Grillpan
  • Mes

Bereidingswijze

Verhit alvast de grillpan. Doe vervolgens de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie. Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de champignons 4 minuten, keer halverwege. Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm en besprenkel ze met 2 el olie. Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout. Gril in één of twee porties in 3 minuten beetgaar. Keer halverwege. Halveer daarna de artisjokharten en meng ze met de tomaten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Schud regelmatig om. Schep tenslotte alle groenten door elkaar. Eet smakelijk!

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Oudere posts Nieuwe posts