Grieperig? Drink Deze Krachtige Anti-Griep Thee!

Voel je je grieperig en wil je je immuunsysteem een krachtige boost geven? Dan is deze heerlijke anti-griep thee precies wat je nodig hebt!

In slechts 3 minuten bereid je deze verkwikkende drank, boordevol gezonde ingrediënten die je lichaam ondersteunen bij het bestrijden van griepsymptomen. Met de juiste combinatie van verse gember, kurkuma, citroensap en andere specerijen, zal deze thee je verwarmen en je immuunsysteem een boost geven.

Lees verder om te ontdekken hoe je deze thee snel en gemakkelijk kunt maken en wat de bijzondere voordelen zijn van de belangrijkste ingrediënten. 

Ingrediënten (1 persoon):

  • 250 ml gekookt water
  • Sap en schil van een halve citroen
  • 1 tl gember of een stukje verse gember, geschild en in stukken
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl kaneel of een kaneelstokje
  • 0,5 tl cayennepeper (poeder)
  • 1 el honing

Zo maak je het:

Schil de gember en snijd in stukjes, als je verse gember gebruikt. Doe alle kruiden, het citroensap en de geraspte citroenschil in een theeglas en voeg 250 ml kokend water toe. Voeg naar smaak honing toe. Goed doorroeren en zo warm mogelijk opdrinken. Beterschap!

Versterk je immuunsysteem met deze krachtige anti-griep thee met kurkuma

Wist je dat kurkuma, ook wel bekend als turmeric, koenjit en (Indiase) geelwortel, eigenlijk een wortel is die sterk lijkt op gember? Deze kruidige plant heeft veel te bieden en staat zelfs geregistreerd als E-nummer E100 in gedroogde vorm. Het zit boordevol gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, en een scala aan vitamines, waaronder B6, B12, C, E en K. Daarnaast bevat kurkuma belangrijke mineralen, zoals curcumine, ijzer en magnesium. Maar dat is niet alles! Kurkuma staat erom bekend dat het de maagzuurproductie kan verminderen en een ontstekingsremmende werking kan hebben. Ontdek hoe dit veelzijdige kruid een waardevolle toevoeging kan zijn aan je dagelijkse voeding en gezondheidsroutine!

Momentum Lifestyle Programma

Momentum is een effectief programma waarmee je op gezonde wijze gewicht verliest en misschien nog wel belangrijker: leert om je streefgewicht te behouden. Het Momentum Lifestyle Programma is een totaalpakket met een 3-fasenplan, dieetoverzicht, boodschappenlijstjes en 100% natuurlijke voedingssupplementen die je helpen bij het afslanken. 


Oudere posts Nieuwe posts