Balans vinden tussen een Druk Gezinsleven en Afvallen: Tips voor Succes!

Balans vinden tussen een druk gezinsleven en afvallen: Tips voor succes!

We begrijpen, met een gezin van vijf, maar al te goed dat het een uitdaging kan zijn om af te slanken en een levensstijl switch te maken terwijl je een druk gezinsleven hebt. Daarom maken we het bij Momentum extra makkelijk én leuk voor het hele gezin!

Het Momentum Lifestyle Programma is gericht op het bereiken van een gezond gewicht door middel van echte voeding, zonder de noodzaak om uren in de sportschool door te brengen. Het beste van alles is dat het hele gezin kan meedoen, zonder gedoe met poeders en shakes. We bieden recepten die gemakkelijk aan te passen zijn aan verschillende behoeften. Dus, je hoeft niet voor elk gezinslid een ander gerecht te bereiden. Voeg gewoon wat extra koolhydraten, zoals aardappelen of rijst, toe voor de kinderen. Bovendien zijn alle ingrediënten gemakkelijk verkrijgbaar bij de supermarkt, slager, visboer of groenteboer.

Wat is het Momentum Lifestyle Programma?

Momentum is een 3-Fasenplan waarmee je op een gezonde manier gewicht verliest en leert om je nieuwe gewicht te behouden. Dankzij echte voeding, een gezonde levensstijl en natuurlijke supplementen voel je je energieker en val je af.

Ons programma is ontworpen om een duurzame, gezonde levensstijl te creëren die naadloos past in je drukke dagelijkse routine. We bieden eenvoudige en smakelijke recepten die snel te bereiden zijn, waardoor je kostbare tijd in de keuken bespaart.

Het totaalpakket omvat een 3-Fasenplan, een dieetoverzicht, een boodschappenlijstje en twee natuurlijke voedingssupplementen (Carnitine® en Multi Vita) die je helpen bij het afvallen.

Je kunt het programma zelfstandig volgen, maar als je wat extra ondersteuning nodig hebt, kun je samenwerken met een persoonlijke Momentum coach. Met gratis e-mailbegeleiding ontvang je dagelijks handige informatie, extra tips en heerlijke recepten. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail en toegang tot de besloten Facebookgroep.

Onze Succesformule in het Kort:

 • Verantwoord afvallen in 3 fasen: dieetfase (27 dagen), stabilisatiefase (21 dagen) en levensfase.
 • Meer dan 250 smakelijke en voedzame recepten. Doe je boodschappen gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt.
 • Ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen om je stofwisseling te stimuleren en je een verzadigd gevoel te geven.
 • Verander je eet- en drinkgewoonten blijvend, zodat je niet alleen afvalt, maar je ook energieker, krachtiger en zelfverzekerder voelt.
 • Gratis e-mailbegeleiding voor optimale resultaten.
 • Perfect te combineren met een druk gezinsleven.

Het Momentum Lifestyle Programma is niet alleen effectief, maar ook leuk! Het biedt een duidelijke structuur en is geschikt voor mensen met overgewicht en voor iedereen die wil leren wat een gezond voedingspatroon inhoudt en hoe je dit gemakkelijk kunt volhouden.

Kortom: het Momentum Lifestyle Programma is de perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl. En het beste van alles? Je ziet al snel resultaat, binnen een maand zul je het verschil merken, en je gezin zal je dankbaar zijn!

Tips om alvast mee te beginnen

Hier zijn alvast enkele tips om een balans te vinden tussen deze twee belangrijke aspecten van je leven:

 1. Betrek je gezin bij je doelen: Communiceer openlijk met je partner en kinderen over je afvaldoelen. Leg uit waarom dit belangrijk voor je is en vraag om hun steun (of doe het écht samen: Samen Slank).
 2. Plan gezonde maaltijden samen: Betrek je gezin bij het plannen en bereiden van gezonde maaltijden. Laat iedereen suggesties doen en maak samen gezonde boodschappenlijsten.
 3. Bereid maaltijden vooruit: Maak gebruik van maaltijdplanning en maaltijdvoorbereiding om tijd te besparen en gezonde opties binnen handbereik te hebben, zelfs op drukke dagen.
 4. Beweeg samen: Betrek je gezin bij lichaamsbeweging. Ga samen wandelen, fietsen, zwemmen of speel actieve spellen in de tuin. Het bevordert niet alleen de gezondheid van iedereen, maar versterkt ook de familieband.
 5. Plan "me-time": Zorg ervoor dat je regelmatig tijd voor jezelf hebt om te sporten, te ontspannen of andere zelfzorgactiviteiten te doen. Dit is essentieel voor je mentale welzijn en je vermogen om voor je gezin te zorgen.
 6. Realistische doelen stellen: Stel haalbare doelen en wees geduldig met jezelf. Gewichtsverlies kan tijd kosten, en het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.

  Onthoud dat het vinden van de juiste balans tussen gezinsleven en gewichtsverlies een doorlopend proces is. Wees flexibel en pas je strategieën aan naarmate je gezinssituatie verandert. Het belangrijkste is om te streven naar een gezonde levensstijl die zowel jou als je gezin ten goede komt!


  Oudere posts Nieuwe posts