Spaghetti met mozzarella, spekjes, tomaat, pijnboompitten en basilicum

Spaghetti met mozzarella, spekjes, tomaat, pijnboompitten en basilicum

Mmm.. De romige mozzarella, hartige spekjes, sappige tomaten, knapperige pijnboompitten en verse basilicum creëren samen een perfect uitgebalanceerde smaak. Het is een eenvoudig gerecht met een verrassende diepte aan smaken, ideaal voor liefhebbers van comfortfood met een twist!

💡 Recept uit Fase 3: Levensfase van het Momentum Lifestyle Programma

Bereidingstijd

  • 20 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 150 gr spaghetti volkoren
  • 30 gr rucola
  • 1/2 bakje cherrytomaatjes
  • 125 gr spekblokjes mager
  • 1 bol mozzarella
  • 30 gr pijnboompitten
  • Paar takjes basilicum vers
  • 1 el pesto groen
  • 2 el olijfolie

Dit heb je nodig...

  • Deksel
  • Eetlepel
  • Koekenpan
  • Mes
  • Pan
  • Snijplank
  • Vergiet

Bereidingswijze

Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af, maar laat een kleine beetje kookvocht achter in de pan. Zet weg met gesloten deksel. Bak vervolgens op laag vuur de pijnboompitten goudbruin (zonder olie) en laat deze afkoelen. Bak in dezelfde pan de spekblokjes knapperig. Snijd intussen de cherrytomaten doormidden, de mozzarella in blokjes en schep samen met de pijnboompitten, knapperige spekblokjes en rucola door de pasta. Roer een tl groene pesto en 2 el olijfolie door de pasta. Verdeel over 2 borden en garneer met een paar blaadjes verse basilicum.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. 


Oudere posts Nieuwe posts